zaterdag, juli 22

De puinhoop wordt nog groter!!!

De stucadoor (Ramon) belde vandaag, hij komt dinsdag de boel afplakken en donderdag komt hij stucen. De muren van de keuken moet eerst met een soort gaas beplakt worden, om de scheuren weg te werken. De verwarming, de wazemkap, de plankjes, alles moet er af. Het dressoir in de kamer moet van zijn plaats. Of dat nog niet genoeg is, moet het keukenblok in de berging er ook uit. Waar moeten we het allemaal laten. Het is ook wel te warm en iedereen (onze hulpen) gaat met vakantie. Het laminaat in de slaapkamers zal toch nog wat langer moeten wachten.
De plintjes en het snoer van de kabel tv moeten ook nog gedaan worden, maar met dit weer schiet het allemaal niet op. Dat geeft ook niet het wordt eens weer kouder weer en dan komt het allemaal weer goed. We gaan gewoon lekker varen.

Even gauw douchen, boodschappen doen en dan naar de boot. Het water van de douche wordt niet warm, als Bert naar de verwarmingskast gaat staat alles vol met rook, het stinkt vreselijk, alles staat blauw.

Bert heeft de cv-ketel weer gevuld met water, hij doet het nu weer. Gelukkig maar weer.

Gauw boodschappen gedaan. Snel naar de boot. Als we op de jachthaven aankomen begint het te regenen. Toch de spullen naar de boot gebracht. De mensen van de jachthaven zeggen dat we beter niet kunnen gaan varen, dat doen we ook niet. We gaan dan langs Karwei, waar we nog wat spullen voor de rest van de verbouwing kopen. Thuis gaan we zaagen enzovoorts.

We wilden toasties eten, maar als we het apparaat warm laten worden, blijkt dat hij het niet meer doet, kan er ook nog wel bij.


Geen opmerkingen: