vrijdag, september 29

Vertrek naar Mexico

Om twee uur werden we gehaald door Pa en Moe om naar Schiphol te gaan. Op Schiphol zagen we meteen dat we niet om 16.45 uur zouden vertrekken maar om 18.30, dus bijna twee uur vertraging. We zijn maar op het panorama terras gaan kijken. We zouden vertrekken van D4, maar daar stond nog steeds geen vliegtuig. Na een uur zijn was ons vliegtuig er nog niet, toen zijn we maar tijdschriften gaan kopen. Bij D4 aangekomen, was ons vliegtuig inmiddels gearriveerd.


We mochten om 18.15 het vliegtuig pas in. Daarna ging het snel we zaten amper toen de deuren dicht gingen. We zijn goed verzorgd, alleen het eten blijft toch wat minder. Het drinken was genoeg. Volgens de piloot was het 10 uur en 3 minuten vliegen. Na tien uur landen we ook netjes, onderweg wat turbulentie dus riemen om. We wilden meteen sms-jes sturen, maar dat ging niet, geen netwerk. We zijn met een busje, met vier medepassagiers naar het hotel gebracht. Het is een groot hotel. We werden naar onze kamer gebracht met een golfkarretje. Onze koffers zouden meteen volgen. Daar hebben we uiteindelijk een half uur op gewacht. Het was inmiddels vijf uur`s ochtends Nederlandse tijd en we waren aardig moe.We hebben een mooie kamer met een jacuzzi.


Het is nu ongeveer 12.00 uur `s avonds in Mexico en onze hostess heeft ons verteld dat we om 08.00 uur onze bijeenkomst hebben dus het wordt weer vroeg op.

Geen opmerkingen: