vrijdag, augustus 31

Druk, druk en nog eens druk...

We lopen een beetje achter met de webblog, maar we gaan het inhalen.

Vrijdag 24 augustus zijn we uit eten geweest met de hele familie, nou ja bijna, want Nathasja kon niet mee. We hebben gegeten in Santpoort, het eten was erg lekker, het was gezellig, na afloop zijn we naar Anne en Vincent geweest.


Zaterdag hebben we gebarbequed met Peter, Astrid, Karel en Yvonne, het was heel gezellig als vanouds. Joke zakte aan het eind van de avond door de stoel. Karel moest zo hard lachen dat zijn contactlens in tweeen lag. De familie De Lange is een muzikale familie. Peter en Robert spelen allebei een instrument. De hond heeft ook een beetje mee gebarbequed alles wat op de grond (per ongeluk) viel was voor hem. Het eten was verrukkelijk en veel te veel. Kortom een hele gezellige dag en we hebben meteen voor de volgende keer afgesproken.




Zondag hebben we de hele dag niks gedaan. Zo'n week gaat toch niet in je kouwe kleren zitten.

Op het werk was het ook druk, gelukkig is iedereen bijna weer aanwezig. Maar de beste van Nederland zijn we nog lang niet. Vandaag hoorde we dat onze baas vandaag voor het laatst was. Het was best schrikken toen hij met deze mededeling kwam.

Vandaag hebben we ook eindelijk onze vakantie geboekt. We gaan naar Cuba. Het duurt nog wel even voor we gaan. We vertrekken pas op 7 november.


Geen opmerkingen: