vrijdag, januari 4

Thanks God it's Friday

Vandaag gaan we een opname bijwonen van Thanks God it's Friday. We moesten om 12 uur aanwezig zijn. Bij aankomst kregen we een consumptie in een apart gedeelte van de studio, waar het heel donker was. Zitten konden we niet meer alle stoelen waren bezet. Om kwart over één werd omgeroepen, dat er een technische storing was, waardoor het wat uitliep.

Na nog een kwartiertje mochten we na binnen. We werden na onze plaatsen gewezen en nog wat voorbereidingen kon de show beginnen.

Het was leuk. 'Aan het einde werd er nog twee promo's opgenomen. Claudia en Piet Paulsma gingen een paar rijen voor ons in het publiek zitten. Bij een van de promo's werd een windmachine aangezet. Wij werden ook een beetje weggeblazen. 's Avonds werd de show uitgezonden. We waren heel heel even in beeld.

Op de terugweg hebben we nog wat boodschappen gedaan, we waren net weer thuis, toen de telefoon ging. Het gaat nog steeds niet goed met Joki, weer na de dierenarts. Hij was nu goed te hanteren, dus was ik eigenlijk voor Jan met die korte achternaam meegegaan. Mijn ouders stonden door elkaar heen te praten tegen die dierenarts. Grrr. Hij heeft weer een prik gehad en moet misschien toch nog geopereerd worden. De dierenarts begrijp er zelf nog niets van. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: