vrijdag, februari 22

We zijn zo druk!!!

We moeten een mbo opleiding volgen op onze ouwe dag. Het is een div opleiding, als we het halen krijgen we een echt mbo diploma. De opleiding duurt een jaar. We moeten toetsen en presentaties geven. We zullen zien. Hieronder staat bij wie we de opleiding doen. VHIC Faculty (Van Heijst Information Consulting)
De VHIC faculty gaat uit van de NEN-ISO 15489 norm voor informatie- en archiefmanagement. De VHIC faculty richt zich op de kennisintensieve organisatie met opleidingen voor management, de kenniswerkers en informatiespecialisten. VHIC stelt daarbij de mens binnen de organisatie centraal. Het zijn immers de mensen die moeten worden toegerust met actuele kennis en adequate gereedschappen.

Kennisoverdracht vindt plaats via het concept learning by sharing. Dit betekent dat geleerd wordt door onderwijsleergesprekken, door het in groepen uitwerken van cases, door professionals uit de praktijk hun verhaal te laten vertellen (best cases, worst cases, tips en trucs), door eigen studie en onderzoek, door kennis op te doen van demo’s, door discussies.

Geweldig toch. Ondertussen moeten we ook trainingen volgen bij Océ, om met bepaalde systemen te werken. Ook hebben we een ander systeem dat pas bij ons op de afdeling is geplaats, daar moeten we ook mee werken en testen. Sinds verleden week zijn we intern ook weer verhuist. We zaten altijd met z'n vieren, daar zijn er nu maar twee van over, de andere twee (waaronder Bert) zitten nu op een ander stukje van de afdeling. Het is even wennen. Maar erg druk. 's avonds zijn we kapot.

Geen opmerkingen: