zaterdag, juli 5

Winkelen met Karina.

Karina wilde voor een nieuwe kast kijken in een winkel in Nieuwegein. Wij zijn gezellig met z'n drieen gegaan. De kasten zagen er leuk uit. Heel veel kleurtjes. Benieuwd kijk dan zelf maar op hun website (kewlox). Ze gaat het via internet bestellen.
Aan de overkant van deze winkel zat een grote dierenwinkel, waar wij een nieuw kattentoilet hebben gekocht. Een hoekmodel, de katten willen ook wel eens wat.Verder naar Ikea Utrecht, na wat omzwervingen door Utrecht, daar heeft Karina wat plankjes gekocht en wij een paar mandjes. We hebben er natuurlijk wel even gegeten, deze keer geen Zweedse gehaktballen, maar pasta en een steak.
Aan de overkant van deze Ikea, zit Trendhopper, daar moesten we ook even heen. Ze hadden stoelen in de aanbieding, natuurlijk waren die uitverkocht. We besloten om Trendhopper in de Arena nog even te proberen. Die hadden ze nog wel, alleen niet in wit en zwart. We hebben ze toen maar besteld. Karina 6 stoelen en wij 4.

In de auto hebben we nog wel even gelachen om deze aktie, want zowel Karina als wij, waren helemaal niet van plan om stoelen te kopen.

Geen opmerkingen: