donderdag, juli 29

Crazy Shopping

Volgens de website van de producent is Crazy Shopping The Musical is een grappige mengeling van Sex and the City, Desperate Housewives en de film Confessions of a Shopaholic.
Rode draad in deze musical is de Stop the Shopping Church, die in New York ook werkelijk bestaat. Onder leiding van de jonge charismatische dominee Billy komen shopverslaafde vrouwen bijeen om bij deze prediker af te kicken. Dominee Billy doet dit op hilarische, maar doeltreffende wijze. Zo houdt deze ludieke dominee onder meer een "workSHOP" om extreme kooplustigen van hun verslaving te verlossen. Qua muziek wordt gebruik gemaakt van bekende hits en opzwepende gospelsongs.

Ik ben met de meiden naar de musical geweest. Of wij het bovenstaande allemaal begrepen hebben, weet ik niet. Het was bijzonder, raar, leuk. Dat was het wel. De goodie bag die we kregen was gevuld met, nagellak, 3 koekjes, een tube handcream, een tegoedbon voor de zwaluwhoeve en nog wat meer bonnen. Grappig. We hebben weer een leuke avond gehad. Volgende keer gaan we naar Haarlem of Uithoorn, dan zijn Simone en Anne ook een keer snel thuis.

Geen opmerkingen: