maandag, juli 23

Biminitop

Vandaag waren we toch vroeg op terwijl we niet hoeften te werken en Danique kwam vandaag ook niet. Bert moest met de auto terug naar de dealer. Er was iets met een riem. Alle auto's van een bepaalde tijd, moesten terug naar de dealer. En tussen 8:00 en 12:00 uur kwamen ze ons koffieapparaat halen, want volgens ons doet de melkopschuimer het niet.
Om een uur of twaalf werd er gebeld en daar waren onze beugels om de biminitop op de sloep te monteren. We zijn meteen naar de sloep gereden. Daar bleek één van de vier beugels niet te passen. de opening was te groot. Je kon de stang die daar in moest niet vergrendelen. We zijn nog langs wat winkels in Vinkeveen gereden, maar nergens hadden ze beugeltjes. Een watersportwinkel waar ze speedboten verkopen heeft de beugel voor ons iets kleiner gemaakt in een bankschroef.
We hebben de biminitop gemonteerd, het ging niet echt lekker, we konden er haast niet bij, maar na een hoop @@##grRRR is het toch gelukt. We waren pas om een uur of acht thuis. Nu kunnen we ook (klein)kinderen meenemen zonder dat ze in de zon hoeven te zitten. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor ouderen die niet tegen de zon kunnen.

Geen opmerkingen: