zondag, augustus 6

Weekend

Zaterdag zijn we boodschappen gaan doen. Eerst nog even langs Karwei, daar hadden we een afzuigkap gezien. Dat bleek niet een goede te zijn. Verder naar Zaandam, daar is ook een keukenwinkel, we moesten heel lang wachten, voordat we geholpen werden. De afzuigkap die we mooi vonden, was niet op voorraad. Weer verder naar Hornbach, daar zagen we ook een mooie afzuigkap, met een glasplaat. Na heel veel twijfelen hebben we die toch maar gekocht. Maar wat moeten we nu met die achterplaat. Na weer heel veel denken, hebben we besloten om daar tegels achter te plakken. Gauw naar Meester Smeets, bij aankomst bleek die al dicht te zijn. Dan maandag maar weer verder met het project, we hebben toch nog genoeg te doen.
Zondag scheen de zon, 's middags zijn we lekker nog een uurtje gaan varen. Een stukje de Amstel op, we waren weer lekker verbrand. Met dat windje heb je er helemaal geen er in.
Opa en Oma, Ursula en Remko zijn ook weer thuis. Alleen Anne zit nog in Rimini, ze heeft het erg naar haar zin. Ze gaan met andere gasten van de camping om, ze hadden ook al een waarschuwing van de campingbaas gehad. Vanavond gingen ze spaghetti eten.

Geen opmerkingen: