zondag, oktober 8

Excursie Trimaran

Vandaag moeten we vroeg op, voor de snorkelexcursie. Het heeft de hele nacht geregend. Als we gaan ontbijten giet het nog, we komen zeiknat bij het restaurant aan. Het busje komt ons op tijd halen. Onderweg regent het nog steeds. Als we in Cancun, 50 kilometer verderop, aankomen schijnt de zon. We krijgen een polsbandje om en worden op de trimaran geladen. Als we op de boot komen staat de muziek heel hard aan, hier worden we echt te oud voor. We varen een een rif waar we kunnen snorkelen. Alleen Bert gaat snorkelen, Joke krijgt het benauwd van dat ding op haar gezicht. Hij heeft mooie visjes gezien en nou maar hopen dat de foto s met de onderwater camera gelukt zijn.
Daarna zijn de naar het eiland zelf gevaren. Waar we onder leiding van onze reisleiding mochten winkelen. Na een uurtje weer terug op de boot. We varen naar het restaurant waar we een heerlijke maaltijd krijgen. We konden ook nog op de foto met een haai zonder tanden, dat hebben we natuurlijk niet gedaan. Na het eten hebben we heerlijk in een hangmat gehangen.



Weer terug op de boot voor de terugreis. Onderweg weg stoppen ze, toen konden we aan een spinaker hangen.


Dat was heel leuk. Dit heeft ook weer alleen Bert gedaan. Er was een hele vette dikke Amerikaan die moest ook zonodig. Hij kwam het water niet uit en was ook zijn rijbewijs en creditcard verloren in het water. Kortom het hele zonnige dag. met veel plezier.

Geen opmerkingen: