zaterdag, juli 28

Afscheid van de Suzuki!!

Vandaag is het zover. Vanochtend stonden we samen voor het raam, daar stond onze Suzuki, we hebben nog een foto gemaakt. Hij is echt de laatste keer dat hij voor de deur staat. Zielig hé. Hij heeft ons toch bijna vier jaar overal naar toe gebracht.
Lekker sentimentel stel.

Na een dag werken, waarin we ook nog een presentatie van de baas kregen en we vrijwilllig in een werkgroepje gezet zijn. Er moet binnen veertien dagen weer allerlei dingen opgehoest worden. Wij zijn de aankomende twee weken alleen, ra ra wie zouden dat dan moeten doen. Gaan we om vier uur richting Haarlem. Het is ook ons weer gelukt om de weg kwijt te raken, gelukkig had Bert de TomTom in de rugzak gedaan.

Eerst werden de papieren voor de overdracht van de Suzuki in orde gemaakt. Na dat dit allemaal in orde was, werd de Suzuki weggereden naar de afdeling occasions, snik snik.
Daarna werd de Citroën op onze naam gezet. Vervolgens gingen we naar de showroom boven. We kregen een bakkie koffie en werden de sleutels overhandigd. Alle knopjes werden uitgelegd, er zit zoveel in, dat kunnen we toch niet onthouden, er zit gelukkig ook een boekje bij. Airco, parkeersensoren, cruise control, snelheidsbegrenzer, bediening van de radio in het stuur we zullen het wel leren.

De auto stond op de eerste etage, en ging met de lift naar beneden.
Toen hij eenmaal beneden was kregen we nog wat uitleg en daarna konden we gaan.
We zijn even Spaarnwoude gereden om de stoelen af te stellen en een beetje aan de auto te wennen. Het is echt een gave auto. Toch zullen we nog vaak aan onze rode opdonder terug denken.

Geen opmerkingen: