vrijdag, december 26

Kerst 2008

We zijn allebei de dagen weggeweest. De eerste dag naar Karina, waar we gingen gourmetten. Hans, Nel en de ouders van Joke waren er ook. We hebben de hele dag zitten praten en eten. Volgepropt gingen we 's avonds naar huis.

De tweede kerstdag gingen we naar Anne en Vincent. Daar waren ook Remko, Ursula, Simone, Co, Lodewijk, Karina, Maarten, Sabina en de ouders van Joke waren hier ook van de partij.
We hadden allemaal twee kadootjes mee genomen, die onder de kerstboom gelegd werden.
Vincent en Anne hadden een spelletje bedacht. Het spel bestond uit twee rondes. Tijdens de eerste ronde mocht iedereen een kadootje onder de kerstboom pakken. Om de beurt gingen we met een dobbelsteen gooien. Als je bijvoorbeeld 1 gooide, moest je kadootje met iemand ruilen. Er waren ook opdrachten. De tweede ging het er ook zo aan toe. Alleen mocht iedereen eerst een kadootje uitpakken, zodat het nog leuker werd om kadootje bij elkaar af te pikken. We hebben best lol gehad. Aan het einde van de tweede ronde mocht iedereen de kadootjes houden, die op moment in zijn bezit waren. Een ingewikkeld verhaal, maar het was erg leuk. Ook hier werden we weer volgepropt met eten. En Maarten had heerlijke taartjes als toetjes bij zich. Als jullie lekkere taartjes willen kopen en je bent in de buurt van Santpoort ga dan naar Banketbakkerij Wesseling.

Geen opmerkingen: