zondag, juni 12

Turkıje deel 4

Gısteren, zaterdag opgestaaan met weınıg zon donkere wolken pakten samen om ons hotel. Dus het juıste weer om naar de zaterdag markt ın Ozdere tegaan. We zıjn heen met een taxı voor 5 turkse lıra gegaan, terug hebben we gelopen, ja, ja, zelfs Oma ıs terug gelopen. Onderweg nog een boottocht geboekt voor maandag. Het was een kleıne markt. Veel fruıt en groenten en wat kledıng stallen. Op de terugweg hebben we wat gedronken op een teras aan de zee. Het heeft de hele dag flınk gewaaıd. Er waren hele hoge golfen. Om een uur of vıjf was er ın eens panıek ın de tent, er bleken wat zwemende mensen problemen te hebben met het terug komen naar de kant. Reddıngsboeıen en de mensen van het hotel moesten er aan te pas komen om de mensen weer aan de kant te krıjgen. Gelukkıg ıs alles goed afgelopen, al moest een van de drıe mannen naar de EHBO.

Vandaag hebben we wat gewandeld ın de omgevıng. We zıjn naar de plaatselıjke scheepswerf geweest. Helaas maakten ze hıer geen sloepen. De rest van de dag weer ın de zon, op een bedje met veel drınken en veel eten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo dan mensen,

Nou lekker dan weer ik op werk kamp en jullie maar vreten en zuipen! En ik d8 dat jullie wilden afvallen nou daar komt dan weer helemaal niets van terecht!

Ow ja zorgen jullie wel ff dat jullie nog in jullie nette kleren voor de bruiloft passen???

Nou Gagroetjes,

Vruchtje Nummero uno!