woensdag, februari 8

We zijn op de helft van de week

Vandaag ging het allemaal wat beter, al blijft het erg rommelig allemaal. De discussies zijn nog steeds niet van de lucht. Verleden week heb ik (Joke) een opzetje gemaakt voor een stuk dat we aan Dennis gaan sturen. Dit stuk is bedoeld om de mailingen die nou ergens anders geprint worden, weer terug te krijgen. Vandaag hebben we er allemaal na gekeken, nog wat veranderd en verbeterd. Daarna hebben we het overhandigd aan Dennis. Als snel daarna kregen we onderstaande reaktie.
"Wat mij betreft een inhoudelijk goed stuk, maar vooral een getuigenis van jullie overtuiging en inzet om voortvarend aan de toekomst van DIV te blijven werken."
Hoe vind je dat nou. Als het maar wat opleverd.
Om drie uur kwamen er opeens, mensen van de vertaaldienst, die gaan per 1 maart over naar de SVB en kwamen afspraken maken over hoe nu verder. De administratie blijft wel hier.
We gingen dus weer laat naar huis. Gauw boodschappen gedaan bij AH. Opa kwam ook nog even langs, ze hadden maandag wat bij ons laten liggen. Vandaag hebben we shnitzel gegeten met gebakken aardappelen, een beetje tv gekeken en daarna naar bed. De dag is weer om.

Geen opmerkingen: