vrijdag, mei 26

Vrijdag - verplichte snipperdag

Vandaag gaan we de poezen naar Karina brengen en nog wat boodschappen doen. Bert gaat mijn haar nog verven, makkelijk hoor zo'n prive kapper.
Na maanden wachten is hij er dan eindelijk. De nieuwe camera. De Canon Powershot 3S IS. De hele ochtend alle internetwinkels afgezocht maar overal was hij al uitverkocht of nog niet in het assortiment van de winkel opgenomen. Dit is namelijk de opvolger van de Powershot 2S IS en nog maar net in Nederland verkrijgbaar Uiteindelijk een winkel in Haarlem gevonden die hem nog op voorraad heeft.
Hij is dan wel € 25,00 duurder dan de gemiddelde internet winkel, maar ja je gaat op vakantie en je wilt hem nu eenmaal hebben dus is de keus snel gemaakt. Snel naar Haarlem want voor je het weet is hij daar ook uitverkocht. Met behulp van onze trouwe Tom-Tom was de winkel snel gevonden. De auto parkeren duurde wat langer want het was vreselijk druk en we moesten de auto een paar straten verder parkeren. Door de regen naar de winkel en ja hij was er nog, de koop was dan ook snel gesloten even pinnen en hij is van ons. Daarna snel naar huis want met de vakantie voorbereidingen liepen we door deze aankoop flink achter. Zoals hierboven geschreven moet Joke haar haar nog geverfd worden en nog talloze andere voorbereidingen voor de vakantie. Thuis aangekomen bleek dat we onze rugzak met al onze papieren en bankpasjes in de winkel in Haarlem hadden laten liggen. De schrik sloeg ons om het hart, maar na en verlossend telefoontje naar de winkel konden we weer terug naar Haarlem om onze rugzak op te halen. Weer thuis gekomen nog gauw wat drinken en bijkomen van de schrik, de poezen in hun reismandjes de kattebak schoon en dan naar Karina. Loes gaat in een hoekje zitten en komt daar voorlopig niet meer uit. Maar Bo loopt in de woning van Karina rond als of ze daar haar hele leven gewoont heeft. dus meteen blazen en slaan naar de poes en de grote kater van Karina. Maar wie er echt de baas is van de vier katten zal in de komende dagen wel duidelijk worden tot nu toe is het allemaal wel goed gekomen en kunnen ze het in korte tijd wel goed met elkaar vinden. Dan snel naar huis om nog wat te eten. Het verven van Joke haar haar schiet er vandaag bij in.

En vanavond gaan we naar de toppers, we hebben met Remko, Ursula en Anne afgesproken op de Lelylaan. We hebben er zin aan.



Morgen ons commentaar.

Geen opmerkingen: