vrijdag, maart 2

weer een week om

Wat gaat het snel allemaal.

De week is weer om. Maandag heb ik (Joke) een waterecho gehad in het St Lucas Ziekenhuis.
De uitkomst is: waarschijnlijk een poliep in mijn baarmoeder. Ik krijg een kijkoperatie, als er daadwerkelijk een poliep zit, halen ze die meteen weg. Ik sta op de wachtlijst, het gaat onder narcose en het is een dagopname. Spannend allemaal.

Definitie van een waterecho:
Wat is watercontrastechoscopie? Watercontrastechoscopie is een simpele manier om poliepen, myomen, vormafwijkingen en andere afwijkingen van de baarmoederholte op te sporen. Het is een inwendig echoscopisch onderzoek waarbij de binnenkant van de baarmoeder zichtbaar wordt gemaakt door water in de baarmoederholte in te brengen. Water is op een echo zwart, weefsel in en rond de baarmoederholte is grijs. Zo is het mogelijk de vorm en de inhoud van de baarmoederholte goed te onderzoeken.

Maandag hebben we ook allebei ons functioneringsgesprek gehad. We mogen blijven. Alles was goed. We krijgen weer een andere functienaam. We worden nou seniormedewerkers DIV.
Hoe het allemaal gaat lopen in de toekomst zullen we wel zien.

Woensdagavond zijn de broeken van Simone kleinder gemaakt.
Donderdagavond op bezoek bij Oma.

De gordijnen van Anne zijn ook bijna klaar. Anne gaat het weekend verhuizen.
Met Oma gaat het ook weer beter, ze mag maandag al weer naar huis, ze mag alleen niet naar haar eigen huis. Ze moet voorlopig even naar een verpleegafdeling in een verzorgingstehuis.

Geen opmerkingen: