vrijdag, april 6

Goede Vrijdag 2007, ja ja

Een extra dagje vrij dat is nooit weg. We moesten natuurlijk weer van alles. We waren opgebeld door Karwei dan onze keukendeurtjes er eindelijk waren, we komen nog wat plinten te kort. We zitten ook zoveel mogenlijk aan de computer om een vakantie te zoeken. Het moet natuurlijk wel weer goedkoop. De belastingpapieren moeten nog ingevuld. En er is iets met de verwarmingsketel. Gisteren is er een monteur geweest, die kon niets vinden, maar hij is nu weer helemaal leeg.

Na lang zoeken hebben we waarschijnlijk het lek gevonden. Dan maar naar Karwei, we hadden al niet zo veel vertrouwen meer in die tent, het klopt ze kunnen in eerste instantie maar 1 deurtje vinden, na lang zoeken vinden ze er nog twee. We hebben nu drie deurtjes, vier handgrepen en geen scharnieren, weer zoeken, gevonden, dan blijkt dat we nog geen plugjes hebben voor de scharnieren, de karwei meneer besluit dan de oude deurtje maar te slopen. Na een dik uur gaan we weer weg, Ja ja, met drie complete deurtjes, alleen nog ophangen. We zijn nog wel naar de sloep geweest, we hebben het winterzeil schoongemaakt en er afgehaald. De zomerkap zit er weer op. Morgen gaan we de kikkers er af halen en omruilen voor nieuwe.
Het begin is er. En wat heel belangrijk is "hij ziet er nog goed uit" geen schimmel of iets dergelijks, het winterzeil was echt okee.

Geen opmerkingen: