vrijdag, april 27

Veels te mooi weer om te bloggen!!!

Het is eigenlijk ook te mooi weer om te werken, maar ja het is ons lot. We lopen een beetje achter met bloggen, we gaan het wel weer een keer inhalen.

Ik (Joke) ben heel erg betrokken bij een actie van het ..... ze hebben weer actie bedacht, hij heet de frisse wind, daarvan moeten we 20.000 flesjes water door het land heen sturen. Daar moeten dan nog buttons en polo shirts bij. Een heel gedoe, maar als het goed gaat, kunnen we trots op ons zelf zijn.

Tot dinsdagavond is scruffy bij ons geweest. Hij is weer terug naar zijn eigen baas. Daar zit hij de hele dag in dat hok. Ik moet er maar niet te lang aan denken, dan wordt in verdrietig, die hond is 14 en dan moet hij zijn laatste jaren opgesloten zitten. Vreselijk zielig, en het is niet nodig.

Woensdagavond zijn we naar het huis van Oma geweest, Anne had de lamp en het gasstel op marktplaza gezet, die werden opgehaald. We hebben een heleboel spullen op straat gezet, om 21.00 kwamen Ursula en Remko ook langs, toen hebben we zware spullen buiten gezet. Het bed, de bank en kast noem maar op. Het leek wel rommelmarkt voor de deur. Pa Doeser weet dit nog niet, we zijn heel benieuwd hoe hij zal reageren.

We zijn verder de hele week naar een goedkope vakantie aan het zoeken geweest op Internet en hebben eindelijk de belastingpapieren opgestuurd, een beetje laat, maar beter laat dan nooit.

Geen opmerkingen: