maandag, april 16

zaterdag deel 2

Nadat we de sloep weer op zijn plaats hadden gelegen, zijn we naar het huis van Oma gegaan. Ursula en Remko waren daar ook al. Spullen inladen en naar het verzorgingshuis, waar Oma nu een kamer heeft.
De spullen in de lift naar boven, het gaat niet zo snel, want het is etenstijd en de oudjes maken ook gebruik van de lift. Als de mannen de tweede lading gaan halen, gaan de dames de spullen inruimen . Oma zit inmiddels lekker te eten.
Wij gaan in de Serre ook wat drinken.

Het verhuisteam.

Als de tweede ronde ook boven staat, houden we het voor gezien. OOK WIJ MOETEN BOODSCHAPPEN DOEN... We rijden richting Osdorp, kunnen wij snel naar C1000 en dan door naar de caravan om onze kussens daar uit te halen. De auto zit helemaal vol. Om ze vandaag nog naar de boot te brengen, hebben we geen puf meer. We gaan thuis maar een borrel nemen, dat hebben we wel verdiend.

Het zijn altijd dezelfde mensen die helpen bij verhuizen of op ziekenbezoek gaan. Het zou toch wel erg fijn zijn als andere dat ook eens deden. Of zij wij de enige die geen boodschappen nodig hebben, nooit in de zon hoeven te zitten, en zeker nooit moe zijn, nooit hoeven te werken. Of hebben wij gewoon een hart in ons lijf???

Geen opmerkingen: