vrijdag, mei 18

Deze week maar drie dagen werken, heerlijk

We hebben geen hekel aan het werk, maar het is soms echt vermoeiend. Dus dan is vier dagen vrij niet echt vervelend. Met Oma gaat het niet echt goed, het is halen en brengen. Ik heb zelf met de huisarts van Oma gebeld, het blijft afwachten. Ze heeft vocht achter haar longen, af en toe heeft ze het vreselijk benauwd. Zolang haar hart dit volhoudt is er niets aan de hand, maar haar hart is aan het eind van zijn latijn. Het kan morgen afgelopen zijn maar ook over 1 1/2 jaar.
Ze kunnen niets meer voor haar doen. Simone is ook naar de dokter geweest, ze had heel veel pijn in haar buik, ze heeft galstenen, ze zal waarschijnlijk geopereerd moeten worden. En ze moet al geopereerd worden aan haar oor. Ze wordt 4 juni geopereerd, en dan zijn wij in Turkije. Ik was in de veronderstelling dat ze pas eind juni geholpen zou worden. Een foutje, balen!!

We hebben donderdag lekker uitgeslapen en lang met de laptop in bed gelegen. We zijn om een uur of vier toch nog richting Scheveningen gereden. We hebben een set beeldjes opgehaald, dat inmiddels betaald was. Terug langs de keukenhof, Linnaeshof en Schiphol, de katten van Karina eten geven. We hebben lekkere Surinaamse nasi met gebakken banaan gehaald in de Kinkerstraat.

De beeldjes die we opgehaald hebben.

Geen opmerkingen: