donderdag, juni 11

Bericht uit Tunesie

Na het slangengebeuren zijn we naar het cabaret gegaan. Dit was vreselijk. Onze mede vakantiegangers vonden het geweldig. Die zaten vreselijk te lachen. Woensdag hebben we een excursie geboekt naar Tunis en nog twee andere bestemmingen. We gaan hier zaterdag heen. We vertrekken dan om 7.20 uur. Daarna de hele dag aan het strand gelegen. Wat hebben we het zwaar. Gisteren was er bij de animatie Mister Les Oranges. Er werden vijf mannen uit het publiek gehaald. Drie er van waren heel erg dik. Ze moesten een liedje zingen, daarna hetzelfde liedje nog een keer, maar dan met een pingpong balletje in hun mond. Ze moesten striptease doen, ze hadden vrouwenkleren aangekregen. Daarna was er een verrassing, ze stonden allemaal in hun onderbroek, geen gezicht. Ze moesten ook Micheal Jackson nadoen met de moonwalk.
Als laatste moesten ze drie bobybuilding pose doen en de roep van Tarzan doen. We hebben vreselijk gelachen, geen gezicht die dikke buiken. Er heeft een duitser gewonnen, hij heeft een parasailing tochtje gewonnen. Zou hij echt van de grond komen?

Donderdag hebben we echt helemaal niets gedaan, ja op het strand liggen, eten. drinken en zwemmen in de zee. Er zwemmen allemaal kleine visjes om je benen heen, als je gaat zwemmen.

Vanavond gaan we Aziatisch eten bij het strand.

Dat verhaal volgt weer.

1 opmerking:

Nelly zei

Hallo allemaal!

Klinkt heerlijk al jullie verhalen. Met de vissen hier gaat alles (tot nu toe!) goed. Met Yogi gaat alles uiteraard ook goed.

Genieten jullie nog maar even lekker daar in de warmte!

Groetjes,

Nelly