woensdag, juni 20

20 juni 2012

We hebben vanochtend gehoord dat we donderdag op tijd vertrekken naar huis. Om 8:20 worden opgehaald en om 11:00 uur gaan we vliegen en zijn dan om een uur of 1 ’s middags weer op Schiphol. We doen vandaag ook weer niet veel.

In de supermarkt kopen we weer crackers en kaas. Als we aan het eind van de dag op onze kamer komen is het tijd om de koffers in te pakken daarna nog even naar de roof top bar om nog even van de zon te genieten en daarna eten we ons laatste diner in dit hotel, het ook vandaag weer een teleurstelling voor ons.

We gaan met ons vieren op onze kamer drinken wat en eten kaas die we uit het restaurant hebben meegebracht.
Het is vanavond een beetje bewolkt en om een uur of 10 begint het te donderen en bliksemen en daarna barst de regenbui los. We hebben de afgelopen 2 weken af en toe een paar spetters regen gehad. Maar nu barst de bui echt los. Binnen de kortste keer staat ons balkon helemaal blank. Onze kamers zijn op de vierde etage en de regenpijp van de bovenliggende etages komt uit op ons balkon waarna water daarna het via een putje naar de onderliggende etages loopt.


Na een minuut of 20 is de regenbui al weer over. We blijven nog even zitten en gaan dan naar bed. Morgen gaan we naar huis.

Geen opmerkingen: