maandag, juni 11

9 juni 2012

Na het ontbijt willen we naar de stad Rhodos gaan met de bus. We staan een half uur op de bus te wachten. Als er een bus langskomt is deze al helemaal vol, in de tweede bus moeten we ook staan. Uiteindelijk besluiten we een taxi te nemen. Deze kost 8€. Nog iets goedkoper dan de bus.

We worden afgezet in de oude stad. De oude stad bestaat hoofdzakelijk uit restaurantjes en souvenir winkeltjes.






Het zijn wel oude en mooie gebouwen. Veel smalle straatjes en steegjes. We slenteren wat door de straatjes en dat maakt dorstig we gaan dan ook maar drinken op een van de vele terrassen.

We lopen daarna nog door wat meer straatjes en steegjes en gaan met een taxi weer terug naar het hotel.


In het hotel zitten ook betalende gasten. We mogen niet in de bar beneden wat drinken want dat is voor betalende gasten. Heel raar allemaal. De meeste Nederlanders die in het hotel zitten zijn allemaal overboekingen van Corendon. Er zitten mensen tussen die hetzelfde vorig jaar ook meegemaakt hebben met een andere reis via Corendon. Dit was voor ons de eerste en de laatste keer dat wij iets boeken bij Corendon. Vorige week zat hier een overboekte bridge club met 80 mensen, waar zijn ze mee bezig.


De rest van de dag liggen we weer bij het zwembad, halen snackjes, koffie, lunchen, drinken we fris, wijn en bier. We eindigen de dag weer op de rooftop met het mooie uitzicht.

Geen opmerkingen: