woensdag, september 15

15 september

Woensdag 15 september
We gaan weer ontbijten bij Tim Horton, tijdens het ontbijt bellen we met Simone om haar te feliciteren. We laden de koffers in de auto en gaan op pad. We gaan naar een outlet store in Amerika. Weer langs de douane met al zijn vragen en dan kunnen we op weg. Tien voor tien gaan we naar binnen en om 16.00 komen we weer naar buiten.
We zijn bij GAP, Levies, Timberland, Tommy Hilfinger, Nike en nog veel meer winkels geweest. We hebben allemaal wel wat gekocht. Sommige van ons wat meer, we noemen geen namen. We hebben ook hele schattige kleine schoentjes gekocht. Wij Bert en Joke gaan nog even naar de supermarkt voor een paar biertjes, als Anne en Vincent alle labels van de nieuwe spullen afgehaald en een beetje verstopt tussen de andere spullen. Om 12.00 uur Canadese tijd bellen we ook nog even met Nel, die heeft vandaag haar eerste chemokuur gehad, het gelukkig op dit moment wel goed met haar.
De douane naar Canada stelt ons ook nog wat vragen, we vertellen heel eerlijk dat we 12 biertjes gekocht hebben en wat kleding, we mogen door. Onderweg eten we bij Ikea, Zweedse gehaktballetjes. Lekker goedkoop. We komen pas om 21.30 aan bij ons hotel.
Hier blijven we drie nachten. Het is een hele mooie kamer, met een openhaard en een bad met een whirlpool. Hoe het er buiten uitziet, zien we morgen wel, wat het is nu stikdonker.

Geen opmerkingen: