maandag, december 12

12 december 2011

Beruwela, Eden resort
Het eten gisteravond viel wel mee. We zijn pas om 20.00 uur gaan eten en het was dan ook een stuk rustiger in het restaurant het houdt wel in dat je dan aan een tafeltje zit met een kleedje waarop geknoeid is. En dat misschien niet alles meer wordt aangevuld en het is niet meer zo warm.
Vanochtend hebben we wat later ontbeten het was hier ook een stuk rustiger. We hebben ook wat ham meegenomen voor als de kat weer bij ons langs komt.
De zon schijnt volop we gaan weer op ons bedje voor de deur liggen en af en toe zwemmen om af te koelen. Om de hoek zijn ze weer van alles aan het opbouwen voor een trouwerij. Om een uur of twee komt het bruidspaar met veel tam tam binnen.
Het zijn volgens ons russen en er is helemaal geen familie bij. We kijken even wat er allemaal gebeurd. Van de ceremonie begrijpen we weinig.
Het is een grote poppenkast. Na het trouwen gaat het bruidspaar met een olifant naar de zee.
Ze maken nog wat foto’s op het strand en dan is het klaar.
Om 15.00 uur kan je een proefduik maken in het zwembad.
Bert gaat dit doen, binnen twee tellen ligt Bert op de bodem van het zwembad. Volgens Bert ging hij helemaal over de bodem met z’n buik. Hij vond het wel leuk.
Het begint weer te regenen. We kijken met de buren nog wat foto’s door van het Yale Nationaal Park en drinken een wijntje.
We gaan weer wat laat eten dan is het een stuk rustiger in het restaurant. Om 21.30 komt er een slangenshow bij de bar. We gaan er even kijken met de buren. Gelukkig zit er een rij stoelen tussen de slangenbezweerder en ons. Hij begint met een grote slang die mag je, als je dat wilt om de nek hangen. Bert wil dit wel hij staat bij stoer bij. Wij hebben zelf geen foto’s gemaakt, want we waren het fototoestel vergeten. We kregen ze na de vakantie van de buren. Ook komt hij langs met een schorpioen, die mag je ook even op de arm zetten. Dit doet Bert natuurlijk ook weer. Verder heeft hij een stuk of vijf cobra’s bij zich. Die toetert die uit hun mandje. Na afloop wil hij natuurlijk wat geld hebben. We gaan naar bed.

Geen opmerkingen: