woensdag, december 14

14 december 2011

Beruwela, Eden resort
Zoals eerder gezegd dit is onze laatste dag in dit hotel. We worden wakker en het lijkt alsof het de hele nacht geregend heeft. De lucht is helemaal grijs. Er is nog geen zon te bekennen. De matrasjes en handdoeken worden weer klaargelegd op de bedjes die voor onze kamer staan. We gaan eerst maar ontbijten.
Daarna ga ik foto’s maken van het hotel want dat heb nog niet gedaan en het is nu nog droog maar het lijkt erop dat het elk moment kan gaan regenen. Ik wissel nog wat geld bij de kassier en neem nog een internetkaartje mee. Het wordt een beetje saaie dag we lezen weer wat en drinken nog een bak je koffie.
We hebben weer ham of iets wat er op lijkt meegenomen uit het restaurant en de kat komt langs om het op te eten. Hij blijft daarna een uurtje bij in de buurt liggen. De zon wil maar niet doorkomen. Dan nog even zwemmen. Er worden vandaag weer schilderijen verkocht net als begin deze week maar het is niet onze smaak. In het vorige hotel zagen we een schilderij dat we leuk vonden en dat hebben we niet gekocht, en deze schilder heeft het net niet. Aan het eind van de middag komt toch de zon nog even door. We hadden eerder deze week een leguaantje gezien bij het zwembad hij kwam toen met zijn kop uit een overloop gat van het zwembad. We waren net te laat voor een foto want er kwamen andere gasten langs lopen die hem niet gezien hadden waarna hij in het gat verdween. Vandaag was hij er opeens weer hij kwam langs het zwembad op zijn gemak aanlopen en ging hetzelfde gat weer in. Ja je maakt wat mee op je laatste vakantiedag. Het is nu 16.00 uur en we gaan zo de koffers inpakken, morgenochtend om 4 uur worden we gewekt en om 5 uur vertrekken we naar het vliegveld wat nog een kilometer of 50 tot 60 hier vandaan ligt dus na het diner naar bed en nog even tv kijken en of lezen en dan slapen zodat we niet al te duf morgen opstaan.

Geen opmerkingen: