zondag, december 2

2 december 2012

Het regent, we zitten bijna de hele dag in de bus. De lucht is grijs en blijft grijs. We stoppen bij een benzine station voor een take away koffie. De lunch is bij een klein  winkel centrum. We kopen een sandwich en een flesje melk. We eten dit op samen met Eric en Noor, Andre en Elly en Mia ergens aan de rand van de Mall waar we een beetje beschut zitten. Als we de lunch op hebben willen Joke en Ik nog een foto maken van een nog volop in bloei staande Jacaranda in een straatje aan de overkant van de drukke weg. We steken de weg over, dat is even oppassen want in Zuid-Afrika rijden ze links.
We lopen een stukje het straatje in naar de boom en maken gauw wat foto’s . Als we terug lopen komt Erik aan rennen en zegt dat we terug moeten komen. Er blijkt een dame gestopt te zijn met de auto en had tegen Erik en Andre gezegd dat ze ons daar weg moesten halen. Omdat we anders beroofd zouden worden. Toch wel eng eigenlijk je voelt je niet veilig.
Onderweg vertelt Paul honderduit over van alles en nog wat. Hij weet erg veel over Zuid-Afrika. Onderweg mogen we nog even uitstappen om naar het landgoed van Nelson Mandela  te kijken en een foto te maken. Echt dichtbij komen we niet. Er staan bomen en hekken om heen, dus het wordt van het grote afstand een aanzichtkaart maken, zoals Paul het zegt.
We komen aan in ons volgende hotel,  Crawford Beach Lodge & Cabins
We hebben een kamer op de eerste etage met een heel mooi uitzicht over de Indische Ocean. Het eten is weer een buffet.
Zonsondergang bij het hotel.

 

Geen opmerkingen: